Enkel rabarberpaj

Var sugen på rabarberpaj en dag och hittade ett enkelt recept i buffé nr 5/13 då man inte behöver diska så mycket efter! Här är min version på receptet.
Ingredienser:
4 rabarber
1 msk potatismjöl
1 dl socker
1 dl vetemjöl
1 dl havregryn
50g vit chokladknappar
75 g kylskåpskallt smör
 
Såhär gör man:
Sätt på ugnen på 200 grader.
Skiv rabarberna och lägg i en form. Blanda dem med potatismjölen. Fördela socker, vetemjöl och havregryn i exakt denna ordning. Lägg över chokladen. Täck över med hyvlat smör. Grädda i 20 minuter.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0