Pepparkaks cakepops

Pepparkaks Cakepops
Receptet kommer från Hembakat 5/12 men jag har som vanligt ändrat lite i receptet

Ingredienser:
150 g pepparkakor
80 g Philadelphia med marabousmak
180 g mörk choklad
Klubbpinnar
Silversprej
Strössel

Så här gör man:
Krossa kakorna i en matberedare.
Blanda ner philadelphian till en mjuk men fast konsistens.
Rulla till bollar, tänk på att de ska vara på klubbpinnarna så de inte blir för tunga.
Lägg bollarna i frysen i cirka en 30 min.
Smält chokladen i mikron. Doppa klubbpinnen i chokladen och stoppa den i bollen och rulla bollen i choklad. Lägg strössel på med hjälp av en sked och placera på en aluminiumklädd tallrik.
Om du vill ha sprej på någon får du låta några ha endast choklad på och när de har stelnat kan du spreja på sprejen efter instruktioner.

 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0